Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Typ bovenstaande code over.

OOK DIT JAAR WEER VOLOP ACTIE BIJ FIETSENWARENHUIS.NL

De actiedagen zijn weer gestart bij Fietsenwarenhuis, het eerste weekend begon met ACTIEPRIJZEN, hoge kortingen en heel veel (opruimings) voordeel, deze actie is verlengd tot en met 20 maart! Klik hieronder op één van de categorieën om de lijst te bekijken met de actiefietsen.

SAVE THE DATE! 15 EN 16 MAART KENNISMAKINGSAANBIEDING SANTOS FIETSEN!

Vrijdag en zaterdag 15- en 16 maart is er een kennismakingsactie voor Santos fietsen. Sinds dit voorjaar verkopen wij alle Santos fietsen in onze winkel in Voorhout. U kunt op 15- en 16 maart uitgebreid kennismaken en proefrijden. Koopt u in maart een Santos fiets dan ontvangt u van ons een GRATIS Ortlieb tassenset t.w.v. €350,-

SAVE THE DATE! 22 EN 23 MAART ACTIE KINDER- TRANSPORTFIETSEN!

De volgende actie staat al weer gereed. Op 22- en 23 maart is er een actie voor kinder- en transportfietsen. U kunt dan kiezen voor een flinke korting of een gegarandeerde inruilkorting van 20% van de adviesverkoopprijs.

En alsof het dan nog niet genoeg is, bij aankoop van een kinderfiets krijgt u ook nog een leuke rugzak van ons helemaal gratis! Koopt u een transportfiets dan doen wij daar gewoon een mini USB bluetooth speakertje bij, ook helemaal gratis!